Om Renell

Hos Renell sætter vi en ære i at yde en service ud over det forventede. Vi ser muligheder, hvor ander ser begrænsninger, og vi forlader dig ikke før opgaven er løst. Det kan kun lade sige gøre, fordi vi har en stor stab af dedikerede medarbejdere, som er løsningsorienterede, ansvarlige, pålidelige og som ikke er bange for at rulle ærmerne op, når der er brug for det.

Den fælles ånd præger hele virksomheden, vi løfter alle i flok, og det er ikke ualmindeligt, at cheferne Mads og Simon Elleskov går forrest med moppen og gulvspand, når det brænder på.

Renell er etableret med afdelinger i både Helsingør og Hillerød, og vi beskæftiger mellem 250 og 300 medarbejdere, som servicerer vores sjællandske kunder inden for vinduespolering, ejendomsservice, havearbejde og -anlæg, skadeservice, vaskeservice og naturligvis rengøring.

 

Renell blev grundlagt i 1987 af Mads Elleskov, som på daværende tidspunkt var 15 år gammel. Han blev momsregistreret og startede med at gøre rent og vaske biler i sin fritid. Den største kunde var KTAS, som fik vasket biler hver weekend.
Udfordringen i at drive egen virksomhed var så spændende, at Mads efter endt uddannelse fortsatte sin lille virksomhed, som hurtigt herefter blev til hans hovedbeskæftigelse.

I 1998 købte han Åsgårde Serviceudlejning og fik derved mulighed for også at kunne tilbyde udlejning af service, borde og stole til sine kunder.

Igennem årene er Servicefirmaet Renell vokset støt og roligt, og i 2001 overgik virksomheden fra at være personligt ejet til at være et aktieselskab med Mads Elleskov som direktør.

Virksomheden som desuden er selvfinansierende, har en sund økonomi og er i fortsat vækst.

Milepæle

  • 2012 Renell indgår kontrakt med Rudersdal Kommune
  • 2011 Renell indgår kontrakt med Nordsjællands Politi
  • 2007 Renell bliver Gazelle virksomhed
  • 2006 Renell modtager Nordeas Erhvervspris
  • 2004 Renell indgår senioraftale med 13 Kommuner
  • 2001 Renell bliver aktieselskab med Mads Elleskov som direktør
  • 1998 Renell opkøber Ålsgårde Serviceudlejning
  • 1987 Mads Elleskov grundlægger Renell i en alder af 15 år
  • Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99